Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο salestorm.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας

Espa Banner

Επιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σας παρέχουμε  τη δυνατότητα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο επιστροφής που θα βρείτε
ΕΔΩ.(Εάν το προϊόν παραμένει στο κατάστημα της μεταφορικής εταιρείας μετά από συνεννόηση μαζί σας,οι μέρες παραμονής θα αφαιρούνται από το σύνολο των 14 ημερών).


Για την επιστροφή προϊόντων υπάρχουν οι εξής επιλογές:

Πίστωση: Πίστωση στο λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ίση με την αξία του προϊόντος που επιστρέψατε με σκοπό να την χρησιμοποιήσετε για επόμενη αγορά. Η πίστωση ενεργοποιείται από τη στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή σας με την έκδοση κουπονιού το οποίο σας αποστέλουμε με σχετικό e-mail και συμπληρώνετε τον κωδικό του στην επόμενη αγορά σας . (Παρακαλούμε να συμπληρώσετε Πίστωση στο πλαίσιο ''λεπτομέρειες'')

Επιστροφή χρημάτων: Επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε διάστημα 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή ή στο λογαριασμό Paypal από τον οποίο έγινε η πληρωμή ή στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε στο έντυπο επιστροφής. (Παρακαλούμε να συμπληρώσετε  Επιστροφή χρημάτων ,καθώς και τον αριθμό λογαριασμού ,στο πλαίσιο ''λεπτομέρειες'')

Άμεση αντικατάσταση: Αντικατάσταση του επιστρεφόμενου προιόντος με κάποιο άλλο της επιλογή σας.


Προσοχή:

  •     Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).


  •     Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές μαγιό, κολάν, κορμάκια, καλσόν. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.
ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος δικό μας ,θα σας αποστείλουμε εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά μας έξοδα. Στην περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή της παραγγελίας σας χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα δική μας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν εσάς. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, το παραλαμβάνουμε εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος και μέσω της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ.Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του. Μπορείτε πάντα βέβαια να επικοινωνήσετε μαζί μας για να υποβάλετε οποιαδήποτε απορία σας και τηλεφωνικά στο 2265-301269.